П`ятниця, 19.04.2024, 05:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Я МАЮ ПРАВО
Я маю право
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Полтавці
Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів
Головна » 2018 » Травень » 30 » Свято Останнього дзвоника
08:57
Свято Останнього дзвоника

І пролунав останній дзвоник…

У цей святковий день усі дорослі і діти стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. У передостанні дні весни у Полтавській загальноосвітній школі, як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для 13 одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних навчальних закладів. На урочисту лінійку учні 11 класу вийшли разом із класним керівником – Криловою Валентиною Володимирівною, яка прийняла їх у 5 класі, маленькими, допитливими, цікавими. Юнаки і юнки зі стрічками «Випускник – 2018» прощалися із дитинством.

Почесними гостями на святі були: головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської районної ради – Миколаєнко Людмила Василівна, голова Полтавської сільської ради – Шиш Володимир Борисович, директор ТОВ «Полтавка – 1» - Дмитренко Андрій Володлимирович, директор СФГ «Славутич» - Пилип`юк Микола Васильович, Директор ТОВ «КП «Ефект» - Дмитренко Костянтин Володимирович. Гості привітали молодь із початком дорослого життя, і як люди, що мають поважний досвід, радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації. Тож вибирати треба такі спеціальності, в яких є потреба української економіки.

Сердечні слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами привітали випускників: перша вчителька - Головецька Галина Іванівна, та вчитель, який випускав одинадцятикласників у 4 класі - Юдковська Вікторія Василівна. Випускники висловили свою вдячність і повагу вчителям гарними словами,піснями,, весняними букетами. Символом високих мрій дітей стали яскраві повітряні кульки, які випускники випустили у повітря..

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого самостійного життя. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

У Полтавській загальноосвітній школі є така традиція: учні 11 класу восени висаджують кущі троянд, як символ того, що часточка їхніх сердець залишається у стінах рідної школи. Саме зараз розквітли тринадцять кущів троянд різнобарвними пелюстками.

Дорогі випускники, хай ваші долі завжди квітнуть барвами весняних троянд, хай здійсняться всі ваші мрії і хай Бог береже вас.

Від імені батьків випускників вітаю зі святом Останнього дзвоника і висловлюю велику вдячність начальнику відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської РДА, Буту Роману Сергійовичу та директору ТОВ «Полтавка – 1», Дмитренку Андрію Володимировичу за надання транспорту учням 11 класу для проходження ЗНО та бажаю їм гараздів на їх професійній ниві.

Директор КЗ «Полтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів» ГРР Кириченко О.Ф.

Переглядів: 315 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
uCozПолтавська ЗОШ © 2024